Ügyfélszolgálat +36 30 497 0957
bejelentkezés
Kosár
0

AMPLI PLUS teljesen felszerelt elektromos betegágy kapaszkodóval, fém oldalkorláttal és választható matraccal - ultra alacsony pozícióval (VIDEÓVAL, 5év garanciával a motorokra)

SKU475611

Termék videó

Termék leírása

Az AMPLI PLUS otthonápolási ágy tervezését a betegek maximális biztonsága vezérelte. Könnyen alkalmazkodik a betegek igényeihez, köztük az Alzheimer-kórban szenvedők igényeihez is. Az AMPLI PLUS otthonápolási ágyat már koncepciójának első szakaszától kezdve a kezelés optimalizálásának és a gondozók MSD (mozgásszervi rendellenesség) kockázatainak csökkentése érdekében fejlesztették.

Kereszttartó mechanizmusának köszönhetően az AMPLI PLUS garantálja a kényelmet és a stabilitást a választott magasságtól függetlenül, valamint az ultra alacsony 20 cm-es helyzetet, hogy megakadályozza a beteg sérülésének kockázatát.

Rendkívül alacsony 20 cm-es pozíció
Az AMPLI PLUS otthonápolási ágy kiemelkedően széles beállítási tartománya lehetővé teszi, hogy a rendkívül alacsony 20 cm-es és a standard 82 cm-es pozíciót is elérje. Tökéletesen kompatibilis a
betegemelő szerkezetekkel, mivel a keret 12 cm magas.

Könnyen összeszerelhető, 4 rész, egyenként kevesebb mint 20 kg:
• alap 12 kg
• háttámla 19,6 kg
• keresztmerevítő 19 kg
• lábtartó 19 kg
Teljes súly fej és lábtámla nélkül:
• 70 kg
Szerszám nélküli telepítés: könnyen össze és szétszerelhető 5 perc alatt

• Megfelel az IEC 60 601-2-52-22 és a 93/42 / EEC normáknak és az oldalkorlátokra vonatkozó előírásoknak
• Újrafelhasználható anyagokból

• AMPLI PLUS 3 motorral ellátott: elektromosan állítható az ágy magassága, a háttámla és a lábtartó dőlésszöge.

• AMPLI PLUS ágy teljesen felszerelt, lehajtható fém oldalkorlátokkal, kapaszkodó trapézzal és matraccal ellátott!

Biztonságot maximálisan szolgáló központi kerékfékező rendszerrel, mellyel egyszerűen, egy mozdulattal állíthatjuk be, hogy 2 vagy 4 kereket szeretnénk lefékezni, vagy egy kereket sem fékezünk le (képek között bővebb információt talál a rendszerről)!

Garancia 5 év a motorra és 1 év az egyéb részekre!

Ágy egyéb adatait ábrán a képek között találja (kattintson a képre).

Teljes terhelhetősége 170kg, maximális betegsúly: 130kg.

Két típusú matraccal érhető el:
Waffle matrac: 195 x 87 x 17,5cm-es matrac PU huzattal (M1 tűzállósági osztályú). Egymástól függetlenül mozgó blokkok, mely csökkentik a felfekvés kialakulásának kockázatát, növeli a levegő keringtetést a test alatt. Javasoljuk, ha a felfekvés kockázata alacsony/mérsékelt. Hab sűrűsége: 38kg/m3. Súlya 16kg. Terhelhetősége 120kg.

TOPI COMBI matrac: prémium memória habos matracok új generációjába tartozik a maga 86kg/m3-es habsűrűségével, teljesen körbe cipzározható kialakításával. A Topi Combi matrac egy 6 cm-es viszkoelasztikus/memória habos részből (86kg/m3) és egy 8 cm-es poliéter habszivacs (21kg/m3) matracból áll, hogy 140 kg-ig enyhítse a testre nehezedő nyomást. Javasoljuk, ha a felfekvés kockázata magas. A matracot M1 antiallergén poliuretán huzattal szállítják. 198x88x14cm a matrac mérete PU huzattal (M1 tűzállósági osztályú). Terhelhetősége 140kg. Garancia 3 év.