Ügyfélszolgálat +36 30 497 0957
bejelentkezés
Kosár
0

Szolgáltatásaink

Ingyenes szállítás

50.000.-Ft feletti rendeléseket ingyenes kiszállítjuk 30kg alatti összsúlyig. 30kg feletti rendelés esetén még a rendelés leadásának napján, munkaidőben egyeztetünk a vásárlóval. Rendelést minden esetben csak a vásárlóval történt egyeztetés után adunk át a futárnak.

Csak minőségi termékek

15 éve vagyunk jelen a magyar piacon, elsők között voltunk, akik honlapon kezdték el árulni az otthonápolási termékeket, gyógyászati segédeszközöket. Olyan európai gyártóval működünk szorosan együtt, amely több mint 150 éve gyárt és forgalmaz megbízható minőségű gyógyászati segédeszközöket (Herdegen). Termékeink kiváló minőségű alapanyagokból készültek, CE igazolással rendelkeznek, több termék teszttel is rendelkezik, melyekre terméktől függően 12, 24 vagy akár 60 hónap garanciát vállalunk. „Kiváló minőség, megfizethető ár!”

Gyors kiszállítás

Raktáron lévő termékeket munkanapokon, 12 óra előtt leadott rendelés esetén még aznap átadjuk a futárnak, melyet várhatóan a következő munkanap kiszállításra is kerül a megadott címre. Raktáron nem lévő termékek esetében a rendelés leadásának napján, munkaidőben egyeztetünk Önnel a termék várható beérkezésével kapcsolatban. Mivel közvetlenül a gyártótól szerezzük be a termékeket, így a szállítási idő is rövidül, nem hitegetjük a vásárlóinkat, hanem kiszolgáljuk őket!